Materialvalg

Kjøkken

Kjøkkeninnredningen leveres av Kvänum, en leverandør som snart fyller 100 år, og som utmerker seg med et klassisk, tidløst design og produkter av spesielt utvalgte materialer. Skrog og fronter er ekstra solide og skuffene av massiv eik. Kvänums filosofi er enkel: Det eneste som duger er ekte vare – form og funksjon i skjønn forening.
Innredning som leveres er av typen Lindö Art Fenix med praktisk og lettstelt, lys benkeplate og Miele hvitevarer av høy kvalitet.
Kjøkkeninnredning i disse leilighetene vil tilfredsstille de fleste, men det er selvfølgelig mulig gjennom tilvalg å skreddersy innredningen etter individuelle ønsker og behov. Innredning kan tilpasses med en lang rekke forskjellige design, farger, overflater og tilbehør. Forhandler er:

Materialvalg

Bad

Leveres fra Korsbakken AS i Dempet granitt. Klikk på linkene under for produktbilder og priser.
Produktbilder
Priser

Materialvalg

Ildsted

1. etasje:
Hjørnepeis, type Nordpeis Monaco A hjørne (168/81/51cm).
Klikk her

2. og 3. etasje:
Rettveggspeis, Nordpeis Monaco (168/77/50cm) som er 3-sidig.
Klikk her

Komplett leveransebeskrivelse ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Materialvalg

Tak/himling

Himlinger utføres med sparklet og malt gips. Overgang mellom vegg og himling skal være listfri. Leilighetenes himlinger er delt i to eller tre, der arealer
over entré/gang/omkledningsrom/våtrom/wc er løst med senket himling (ca. 30 – 40 cm) for å gi rom for tekniske føringer. Skal det monteres innbygget downlights må det beregnes ekstra nedforing. Det understrekes at det over tid kan forekomme noe oppsprekking grunnet bevegelse og differanser i temperatur og luftfuktighet, spesielt i hjørner, overgang mellom vegg/tak og i overganger mellom materialer.

Materialvalg

Gulv

Innvendige gulv i alle rom (ikke wc, bad, vaskerom og teknisk rom) skal utføres med Herdet tregulv 27cm brede staver.
Våtrom: Leveres med fliser på gulv og vegg, type ITALGRANITI Nordic Stone, Islanda (Matt) 60 x 60 cm. Vaskerom får vegger med malt gips.

Invendige gulv

Materialvalg

Listverk

Det levere ekstra høy fotlister fra ORAK

Tak og vindusomramming blir listfritt.

Materialvalg

Dører

Innerdører:
Nordicdoor slett kompaktdør; ekstra høy 230 cm, farge S8500-N (dempet sort).

Ytterdør:
God kvalitetsdør klassifisert B30 med tanke på lys og brannsikring.